ANMÄLAN TILL VÅRENS STUDENTSKRIVNINGAR

Skolans studerande anmäler sig direkt i wilma enligt studiehandledarnas instruktioner. Alumner som vill skriva om prov eller komplettera sin examen anmäler sig på annat sätt. Läs mer här!  Det här formuläret är för dig som är utexaminerad och vill anmäla dig till höjning av studentprov eller komplettering av din examen. Fyll i formuläret senast 29.11.2021och kontakta vid behov studiehandledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Kontaktuppgifterna uppdateras i studeranderegistret och uppgifterna om anmälningen förs in i vårt administrativa system. Anmälan är bindande efter att vi fört in uppgifterna i vårt system och överfört dem till Studentexamensnämnden. 

Faktura för studentproven skickas i början av år 2022 till den adress du fyller i. Grundavgiften är 14€ och 28€/prov. Dessutom tillkommer en avgift på 46,90€/per prov du deltar i. 

Information om studentexamen och tidpunkten för proven finns på sidan www.ylioppilastutkinto.fi. På samma sida finns information om de digitala studentproven och vilken teknisk utrustning som du ska ha med dig.
ggs 2d vit