ÅRETS 97 NYBÖRJARE

Resultatet av årets gemensamma elevantagning har publicerats. Vi önskar alla nybörjare varmt välkomna till vårt gymnasium! 

VILKA FÅR BÖRJA HOS OSS I HÖST?

Resultatet av vårens gemensamma antagning publiceras torsdagen den 16.6 kl. 9.00. Här finns anvisningar för hur de antagna ska ta emot sina studieplatser.  

PROBLEM MED GRANKULLA STADS E-POST

Grankulla stad har problem med sitt mejlsystem. Det betyder att personalens mejl inte fungerar helt normalt. Däremot går det bra att skicka meddelanden per wilma eller att ringa kansliet.

ANMÄLAN TILL VÅRENS STUDENTSKRIVNINGAR

Skolans studerande anmäler sig direkt i wilma enligt studiehandledarnas instruktioner. Alumner som vill skriva om prov eller komplettera sin examen anmäler sig på annat sätt. Läs mer här!  

ÄMNESVAL FÖR NYA STUDERANDE

Ansökningstiden till andra stadiet har gått ut. Vi ber alla som har sökt till oss att ange sina preliminära ämnesval. På det sättet kan vi förbereda skolstarten för de som blir antagna. Vi tackar för det stora intresset för vårt gymnasium! Läs mer här!

HÖSTENS STUDENTER

Vi gratulerar höstens studenter Ronja Grönholm, Merita Hildén, Sofia Luotonen, Jenni Salo och Hannes Silfverberg! Lycka till i framtiden! 

FÖRÄLDRAMÖTE FÖR ÅRSKLASS 20

Varmt välkomna på möte för andra årets studerandes föräldrar och vårdnadshavare onsdagen den 27 oktober. Inbjudan har gått ut per mejl, men finns också här.
ggs 2d vit