97 LEDIGA STUDIEPLATSER

Vår broschyr och annan info för 9:or och föräldrar finns under "Sök till oss". Vi berättade mer på infokvällen som streamades direkt från skolan. Programmet kan också ses i efterskott. Vi önskar alla 9:or välkomna att bekanta sig med vårt gymnasium!  

TEAMPERIOD 2020

Näst sista dagen i årets teamperiod sätter sig teamet Dancing Divas ner och funderar över en lite annorlunda period. I teamet ingår Mathilda Nevala-Lehtonen, Jannika Renvall, Ella Paukku och Ben Helmes. 

ARBETE MED OCH FÖR ANDRA

Läsårets andra period är avslutad. Den har innehållit flera möten mellan skolan och samhället, inte minst dagsverksinsamlingen som ger möjlighet att hjälpa behövande i både Finland och Kenya och den fantastiska dagen om mänskliga rättigheter.

GRATTIS TILL STUDENTEN!

Vi har äran att dimittera en student på hösten. Stort grattis till Casper Wiedmer. Bra gjort! Lycka till i framtiden!HÄNDELSERIK FÖRSTA PERIOD!

Första perioden är avslutad och vi blickar tillbaka på händelserika veckor samtidigt som skolvardagen går vidare i period 2. Läsåret inleddes med närstudier och sällan har studerande varit så tacksamma över att få gå till skolan. Glädjen över att ses brukar vara stor efter ett sommarlov, men nu fanns det en ny känsla av uppskattning efter vårens distansstudier.  

CORONA: SPECIALARRANGEMANG

Vi övergick till distansundervisning den 30.11. Abiturienterna fick återgå till närundervisning den 18.1, men all undervisning och handledning för första och andra årets studerande sker på distans t.o.m. fredagen den 29.1. Här uppdaterar vi kontinuerligt vår information till studerande och hemmen. 

MÖTE FÖR NYBÖRJARNAS FÖRÄLDRAR

Vi håller möte för nybörjarnas föräldrar onsdagen den 26.8.  Inbjudan har gått ut per mejl till årsklassens föräldrar. Varmt välkomna!

VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT LÄSÅR!

Varmt välkommen till ett lärorikt, inspirerande och glädjefyllt läsår! Vi inleder läsåret på torsdag 13.8 med närundervisning, med en del specialarrangemang. Här finns bildningens direktiv p.g.a. den rådande coronasituationen. Vi skickar även Wilma-meddelande till studerande och hemmen inför skolstart.  

NYA STUDERANDE I HÖST

Här finns namn på de ungdomar som får börja hos oss i höst och instruktioner för hur man tar emot sin studieplats. Vi gratulerar alla nya studerande och ser framemot att träffa er i höst!
ggs 2d vit