VÄLKOMMEN TILL LÄSÅRET 21-22!

Vi inleder läsåret 2021-22 måndagen den 16.8. Här finns info om skolstarten och de coronarestriktioner som gäller just nu. Vi önskar alla välkomna till ett spännande och lärorikt läsår!

97 NYA STUDERANDE

Resultatet av årets GEA har publicerats. Vi önskar alla nybörjare varmt välkomna till vårt gymnasium! 

NYA STUDERANDE HÖSTEN 2021

Resultatet av vårens gemensamma antagning publiceras torsdagen den 17.6 kl. 9.00. Här finns anvisningar för hur de antagna ska ta emot sina studieplatser.  

ÅRSBOK FÖR LÄSÅRET 2020-21

Trots att läsåret 2020-21 på många sätt var annorlunda fylldes årsberättelsens sidor ändå med många intressanta inslag och tankar. Årsboken kan läsas i sin helhet här.   

VÅRAVSLUTNING OCH STUDENTDIMISSION

Vi gratulerar våra 87 nya studenter till fina resultat och önskar dem lycka till i framtiden! Våravslutning och studentdimission ordnas i år som en intern tillställning för skolans studerande och personal. Övrig publik är välkommen att följa tillställningen via stream! Läs mer här!

MEP PÅ DISTANS

Den 18–21.3 deltog Robin Hansson och Malin Kosonen i internationella Model European Parliament som i år hölls digitalt. Läs mer om deras upplevelser och se ett videoklipp från konferensen. 

VILL DU BÖRJA HOS OSS I HÖST?

Den gemensamma antagningen till skolorna på andra stadiet pågår under perioden 23.2-7.4. Här har vi samlat all viktig info för 9:or och föräldrar. Välkommen att bekanta dig med vårt gymnasium! 

FEST OCH VARDAG PÅ DISTANS

När den tredje perioden började i slutet av november övergick vi till distansundervisning. Specialarrangemangen förlängdes sedan i några etapper så att de yngre studerande till slut var på distans hela perioden. Trots att skolhuset stod tomt under stora delar av perioden samlades vi ändå kring gemensamma evenemang som studentdimission och julfest.
ggs 2d vit